Myndigheternas tortyrbehandling av funktionsnedsatta

Jag måste få ur mig det här. Nu tror väl många att man bara är bitter, uppmärksamhetstörstande vad som helst! Jag struntar i det. Det är verkligen det allra sista jag är. Men jag har fått nog. Nog på att bli behandlad som spetälska rent ut sagt!

Myndigheter som försäkringskassan, arbetsförmedlingen, soc etc, och även psykiatrin. Dem verkar tro att det är okej att behandla folk hur som helst. Speciellt om man har en funktionsnedsättning, diagnoser överlag, så är man ingenting värt. Så känns det iallafall. Eller det är så idag tyvärr. Och jag tycker det är så otroligt hemskt att det får vara såhär. Ingen empati. Robotar som sitter och bestämmer över oskyldiga människors liv. För det är robotar som jobbar på dessa myndigheter. Dem bryr sig inte om människors liv. När dem går hem efter arbetsdagens slut, så stannar det där. Dem ägnar inte en tanke åt dessa oskyldiga människors liv. Ingen empati överhuvudtaget! Hur kan dem sova gott om nätterna? Bara dem får sin lön så bryr dem sig inte.

Dessa personer har så fina egenskaper, styrkor och förmågor! Och dem har så mycket att bidra med! Därför tycker jag det är så synd att man inte vill hjälpa dessa individer. Det är inte meningen att man ska behöva kämpa hela tiden. Man måste ju kunna leva också som alla andra. Ha ett värdigt liv helt enkelt. Tror dem att det är kul att gå runt och leva på bidrag?? På ynka småpengar varje månad? Det är inte som att jag vill leva såhär! Jag kämpar, och har kämpat hela mitt liv! Men hur mycket ska man vara tvungen att kämpa egentligen? Det är dags att myndigheterna börjar se oss som en i mängden, och behandla oss med värdighet och respekt.

Det är det minsta som vi förtjänar!

Författare: Carolina A

Jag bloggar främst om min autismdiagnos och mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag skriver även om min vardag med sambo och två katter, samt min arbetsträning på ett bokförlag. Min stora passion är att skriva och drömmen är att kunna leva på det i framtiden. Jag brinner för att skriva om den psykiska ohälsan och orättvisor i samhället som drabbar oss som inte passar in i normen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s