En liten update…

Jag har inte varit så duktig på att uppdatera här på bloggen. Jag har varit rätt trött senaste tiden. Det skrev jag om i ett tidigare inlägg, om min kroniska trötthet. Det kan bli riktigt förlamande ibland, att ständigt vara så otroligt trött. Till viss del vet jag ju vad det beror på. Det är min talasemmi ( har med dom röda blodkropparna och hemoglobinet att göra ). Är inte så påläst om det tyvärr. Vilket kan vara bra att vara kan man tycka, hehe. Sedan har jag ju järnbrist. Vet inte om det är kopplat till talasemmin riktigt. Snurrigt det där. Sak samma, trötthet är ett vanligt symptom. Men det känns som att det blivit värre den sista tiden. Kanske borde gå och kolla om det även kan vara något annat?

Ja ja, vad är annars nytt? Nytt år, nya möjligheter eller vad säger man? Jag arbetstränar fortfarande på bokförlaget, vilket jag tycker är så himla kul. Jag får lära mig rätt mycket som är användbart när jag sedan söker mig vidare. Annars kämpar jag och sambon på med ekonomin. Vilket ska lösa sig för oss. Jag tolererar inget annat, haha. Det är svårt, men jag får försöka tänka positivt så får man hoppas att det vänder.

Det är tur att vi har våra katter. Dem skänker en så mycket livsglädje, och får en att må så bra. Därför tänkte jag dela en bild på våra bebisar Morran och Musse, bröderna bus!

Författare: Carolina A

Jag bloggar främst om min autismdiagnos och mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag skriver även om min vardag med sambo och två katter, samt min arbetsträning på ett bokförlag. Min stora passion är att skriva och drömmen är att kunna leva på det i framtiden. Jag brinner för att skriva om den psykiska ohälsan och orättvisor i samhället som drabbar oss som inte passar in i normen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s