Skrämmande känslor och obehagliga symtom

Dom senaste dagarna har jag känt en obehaglig känsla inom mig, som jag aldrig har haft förut.

En känsla av total likgiltighet, ihålighet, tomhet, sorgsenhet och hopplöshet. Jag har bara velat lägga mig ner och grina helt obehindrat. Vid ett tillfälle gjorde jag det också. Det kändes som ett helt hav av tårar ville ut. Det var som att det aldrig tog slut. Jag tänkte på allt och ingenting. Oftast brukar jag stoppa undan dessa känslor inom mig, för jag pallar bara inte med dom. Varför dessa känslor har uppstått har jag ingen aning om. Vad betyder det? Jag vet inte, men dom är jävligt skrämmande iallafall.

Jag har även känt av en starkare ångest, nästan förlamande. Jag har märkt av flera symtom. Yrsel har jag haft till och från i över två veckors tid, samt illamående och en obeskrivlig trötthet. Jag kanske har blivit smittad av covid-19 eller något annat virus? Vem vet. Eller så är det bara symtom på stress? Men jag känner mig inte stressad direkt. Vad tror ni att det kan betyda?

Författare: Carolina A

Jag bloggar främst om min autismdiagnos och mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag skriver även om min vardag med sambo och två katter, samt min arbetsträning på ett bokförlag. Min stora passion är att skriva och drömmen är att kunna leva på det i framtiden. Jag brinner för att skriva om den psykiska ohälsan och orättvisor i samhället som drabbar oss som inte passar in i normen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s