Strandhäng i skuggan

Igår var jag på stranden med Yolanda och min sambo Robban. Jag är ingen badkruka och ingen strandmänniska heller. Men det var skönt att få komma ut lite, även fast det var värmebölja. Jag ogillar verkligen den här värmen. Det är alldeles för varmt för min del. Då kommenterar gärna folk ”ja, men tänk på vintern och allt snöslask istället”. Ja, hellre det än den här olidliga värmen, alla dar i veckan. Jag är mer för hösten. Det är inte för varmt och inte för kallt. Utan sådär höstigt med alla fina höstlöv som virvlar omkring, och man bara går där och myser. Typ. Ett drömscenario iallafall. Tillbaka till denna värme, så hoppas jag att det lägger sig snart. Jag står f—n inte ut längre. Nånstans kring 20 grader är lagom tycker jag. Men snart får det räcka. Jag vill ha höst – NU!

Vilken är er favoritårstid?

Författare: Carolina A

Jag bloggar främst om min autismdiagnos och mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag skriver även om min vardag med sambo och två katter, samt min arbetsträning på ett bokförlag. Min stora passion är att skriva och drömmen är att kunna leva på det i framtiden. Jag brinner för att skriva om den psykiska ohälsan och orättvisor i samhället som drabbar oss som inte passar in i normen.

2 reaktioner till “Strandhäng i skuggan”

  1. Kan relatera till din känsla gällande värmen men min favorit är sommaren. Älskar värme, bad, ljumma kvällar, ljust ute. Älskar solen! Gillar även vår och höst men vinter gör mig deppig. Kallt, mörkt och snö…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s