Autism i Hollywood!

Bild gjord i Photoshop av mig.

Som rubriken antyder så finns det många kända personer med autismspektrumtillstånd i.. hör och häpna: HOLLYWOOD! Ja, inte bara i Hollywood förstås. Men denna vecka kommer gå i Hollywoods anda, då jag kommer skriva om celebriteter med autism i den stora filmbranschen. Intressant? Okej, först ut blir…

Bild 2 gjord i Photoshop av mig.

Bild 3 gjord i Photoshop av mig.

Den var oväntad eller? Men ändå inte, med tanke på hans otroliga skådespelarprestationer och talang för musikskapande. Han var diagnostiserad först efter frugan hans försökt klura ut vem hon egentligen var gift med. Anthony poängterar att det är diagnosen som gör honom extremt rastlös, men i sin tur gör det att han jobbar otroligt hårt. Han ser sig själv som en ensamvarg, och har levt med en stor osäkerhet inom sig i många år.

Så som ni förstår, med ASD (autismspektrumtillstånd) kommer både fördelar och nackdelar, men där förhoppningsvis fördelarna väger tyngre.

Jag har tydligen haft roligt med Photoshop! Tänkte att jag skulle testa något nytt. Vad tycks?

Imorgon dyker kändis person nr 2 upp… Så håll utkik!

Bye for now!

Författare: Carolina A

Jag bloggar främst om min autismdiagnos och mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag skriver även om min vardag med sambo och två katter, samt min arbetsträning på ett bokförlag. Min stora passion är att skriva och drömmen är att kunna leva på det i framtiden. Jag brinner för att skriva om den psykiska ohälsan och orättvisor i samhället som drabbar oss som inte passar in i normen.

2 reaktioner till “Autism i Hollywood!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s