Allt är inte frid och fröjd bara för att det är jul

Gjord i Photoshop av mig

Julen. Jag kan inte fatta att det redan är jul! Tiden har gått så fort (som den alltid gör), och detta år har varit väldigt speciellt med tanke på corona. Jäkla skitvirus. Jag har ingen riktigt julkänsla. Jag saknar snön. Det är ingen jul utan snö. Men det positiva är att jag får umgås med mina nära och kära.

Men bara för att det är jul, så betyder inte det att man mår bra. Det finns dom som inget hem har, och inga släktingar eller vänner, eller bara någon att vända sig till. De står helt ensamma. Och det är fruktansvärt. Jag önskar att det inte var så. Det finns otroligt många som lider. Våld i hemmet, barn som far illa, alkohol som skadar. Det är mycket som sker bakom stängda dörrar. Det är inte glatt och härligt i varje hem, vilket är otroligt sorgligt. Jag tycker att vi skänker en tanke till dom.

Gjord i Photoshop av mig

Författare: Carolina A

Jag bloggar främst om min autismdiagnos och mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag skriver även om min vardag med sambo och två katter, samt min arbetsträning på ett bokförlag. Min stora passion är att skriva och drömmen är att kunna leva på det i framtiden. Jag brinner för att skriva om den psykiska ohälsan och orättvisor i samhället som drabbar oss som inte passar in i normen.

7 reaktioner till “Allt är inte frid och fröjd bara för att det är jul”

  1. Min jul var hemsk och jag dödade mig nästan. Jag är så lycklig och tacksam att jag är här. Tack för att du skrev för dem som gjorde ont.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s