Läkarintyg klart! Det var på tiden…

Pixabay

Idag kom äntligen mitt efterlängtade läkarintyg in till Försäkringskassan! Prisa gudarna! Haha. Men det var fan på tiden. Det ska inte behöva ta så här lång tid, och man ska inte behöva tjata sig till det. Jag kan bara tänka mig nästa gång jag behöver förnya det… herregud. Jag måste byta psykiatri. Vet ni någon bra? Som är inriktad på autism? Detta ställe kan jag verkligen inte vara kvar på. Det är under all kritik. Jag förstår inte hur man kan behandla sina patienter på detta vis. Det är inte okej. Då ska man inte jobba inom vården. Jag fick en kommentar igår om att jag borde gå vidare med detta, och jag funderar på det. Frågan är om man orkar? Det kan ju vara värt.

Jag är så tacksam för att min handläggare på Försäkringskassan stod upp för mig i samtal med enhetschefen på psykiatrin. Nu var det faktiskt vården som fuckade upp allt och inte Försäkringskassan. Det är skönt att veta att man har stöd i dessa frågor.

So long!

Författare: Carolina A

Jag bloggar främst om min autismdiagnos och mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag skriver även om min vardag med sambo och två katter, samt min arbetsträning på ett bokförlag. Min stora passion är att skriva och drömmen är att kunna leva på det i framtiden. Jag brinner för att skriva om den psykiska ohälsan och orättvisor i samhället som drabbar oss som inte passar in i normen.

2 reaktioner till “Läkarintyg klart! Det var på tiden…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s