Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

En främling i min egen främmande hjärna?

Jag känner mig som en främling i min egen främmande hjärna. Så känns det verkligen ibland. Det är svårt att förklara, men det är komplext, antar jag.

Det är så mycket jag vill skriva. Tankarna bara rusar inom mig. Idé efter idé efter idé. Det är kul, men blir jobbigt ibland. Speciellt när jag inte kan göra allt på en gång. Men jag är som besatt. Av skrivandet. Får jag inte skriva, blir jag lätt vresig, stött och ledsen. Har jag märkt. Ibland är det svårt att avbryta, om jag är mitt inne i det. Så att bryta för att göra tex middag, det händer bara inte. Då blir det middag alldeles försent eller ingen middag alls. Skämt åsido, min sambo är kocken här hemma. Tur det, och för att han finns. Inte endast pga hans alldeles utsökta kockegenskaper, utan även så mycket annat såklart. Näe, nu ska jag avsluta här. Ska faktiskt se en dokumentär om Spice Girls. Ja, jag vet, jag är barnslig, haha.

Annons

Författare: Carolina A

Jag bloggar främst om min autismdiagnos och mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Jag skriver även om min vardag med sambo och två katter, samt min arbetsträning på ett bokförlag. Min stora passion är att skriva och drömmen är att kunna leva på det i framtiden. Jag brinner för att skriva om den psykiska ohälsan och orättvisor i samhället som drabbar oss som inte passar in i normen.

3 reaktioner till “En främling i min egen främmande hjärna?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: